Det här blir ett skrytinlägg smiley Idag blev nämligen både Zelda och Jakaranda nominerade på Järva KKs utställning och Jakaranda gick hela vägen och blev Best in show! Det är ingenting vi gör daglig dags utan väldigt spegiellt och stort för oss! Och de var så duktiga tjejerna och fick sååå mycket lovord och fina bedömningar, bedömningssedlarna finns förresten att läsa under respektive katt. Och inte nog med det, Zelda fick Parlörs HP för finaste brunmönstrade europé och Jakaranda fick Scarbourough och Palettens HP. Vi hade så mycket fina saker med oss hem så Inez blev helt ha-galen “mina” mina” sa hon om alla fina rosetter och pokaler.

På plats fanns dessutom flera finska uppfödare samt Åsa (Catelini’s), Kerstin (Palettens) och Ingemar (Scarborough) och vi fick fint besök hela dagen av olika uppfödare, Lars och Agnieszka (Singastens), Hedda (S*Sub Luna) och Rebecka (Nummulariums) och Kjelle (Hallonstrands). Inte klokt vilken trevlig dag detta har varit!

Lycklig matte och IC S*Hafvets Qvarn Jakaranda, nyligen BIS!

Scarborough Little Caesar Silver

Domaren Ulrika Eriksson visar upp Zeldas ryggtavla för publiken.

Åsa och SE*Catelini’s Blue Diamond, dotter till Valle

PR EC FIN*Untuvan Isin Poika

PR FI*Kassilan Kauhu Kakara

Kerstin med sin Hallonstrands Silver Madgic

Familjen Madej på besök 🙂

CH Pulu, novishona

Ursöt blåsköldpaddstigré vid namn IC FI*Honey’s Meringue!

FI*Kassilan Mighty Mouse