Valle bor själv i halva lägenheten just nu och får bara vara med de andra katterna under uppsikt. Han är lite väl kärleksfull mot Jakaranda som vi hoppas är dräktig (läs mer i kulldagboken) och Tootsie blir arg på honom.

Valle är dock nöjd med sin situation och har nästan blivit sitt gamla jag igen, han och Inez leker och gosar med varandra och han är en otroligt tålmodig och snäll katt som ställer upp på det mesta. Inez är inne i en väldigt pussig och kramig period just nu och Valle är ofta mottagare, i morse utspelade sig ett nästan magiskt ögonblick på köksbordet. Inez satt och åt frukost och Valle hoppade upp och puffade på hennes ansikte några gånger (hans sätt att pussa). Inez skrattade lyckligt grabbade snabbt tag i hans kinder med en hand på varje sida och gav honom en stor puss rakt på nosen och munnen! Sedan släppte hon och fortsatte äta och Valle satt kvar bredvid och såg lite chockad ut. Sicket gulligt par de är de två! smiley